Om mig selv


Jeg har malet siden 1995, hvor jeg arvede min fars malergrej og en helt ny verden åbnede sig for mig. Jeg har fået undervisning på forskellige kortere kurser, men føler mig mest som autodidakt, da jeg fortrinsvis har udviklet mig ved selv at udforske akrylmaleriets muligheder.

Mine motiver er såvel figurative som nonfigurative, ind imellem en blanding af begge dele – det er oftest billedet selv, der bestemmer sin endelige udformning – og ofte med naturen – eller mennesket – eller dele heraf – som den store inspirationskilde.   

Jeg arbejder meget med jordfarver – naturens egne farver – hvor billedet gradvist opbygges i samspil mellem farver, billedflade og materialer.

CV

Jeg er uddannet bibliotekar og har arbejdet mere end 40 år i dansk biblioteksvæsen, heraf mange år på Stenløse bibliotek, senest i en kombinationsstilling, hvor jeg samtidig var leder af studiecentret på Stenløse Gymnasium.

 Nu nyder jeg livet som pensionist, det giver mig tid til at dyrke min helt store passion – nemlig den udøvende kunst. Jeg har altid eksperimenteret både med materialer og teknikker og har derfor ikke lagt mig fast på nogen bestemt stilretning.                  

Jeg er medlem af Kunstnerkælderen i Ølstykke, Kulturgården Gulddyssegård i Roskilde.